Aquatrimmen

Openingstijden

Wisselslag Blerick

Gezellig aan je conditie werken

Wil je iets aan je conditie doen en gezellig ontspannen bezig zijn? Kom dan trimzwemmen onder deskundige begeleiding. Met een gevarieerd aanbod van allerlei zwemslagen op verschillende manieren bewegen door het water. Je kunt (tegen betaling) een proefles volgen. Hiervoor graag eerst een afspraak maken.

Wanneer?

08.00 – 09.00 uur

07.00 – 08.00 uur
20.00 – 21.00 uur
21.00 – 22.00 uur

09.30 – 10.15 uur

Waarom Aquatrimmen?

In het water bent u vrij van zwaartekracht en dat maakt het bewegen aanzienlijk gemakkelijker, dus minder belastend. Voor de mensen die bij het bewegen pijn ondervinden, zal het bewegen in water gepaard gaan met veel minder pijn. Deze activiteit is daarom uitermate geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening die lekker willen bewegen en zich fit willen voelen.

We houden rekening met de (on)mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Ook geschikt voor ‘gezonde’ mensen die lekker willen bewegen in extra verwarmd water.

Aquatrimmen vindt plaats in het doelgroepenbad. Dit bad is 25 meter lang en over de gehele lengte ongeveer 1.25 meter diep. Er is een beweegbare bodem die wordt gebruikt tijdens doelgroepen en recreatiefzwemmen. Dit bad wordt veel gebruikt voor recreatiefzwemmen, leszwemmen, doelgroepen en verhuur aan groepen. De watertemperatuur is de hele week 31°C.